Supervision


Supervision til fagfolk, der gerne vil støtte, rådgive og vejlede sammenbragte familier bedst muligt


Når du rådgiver og hjælper mennesker, er det helt essentielt at holde hjertet varmt og hovedet koldt, når du hører om problemer, konflikter og udfordringer.  

Kunsten er at være nærværende, empatisk og omsorgsfuld uden at tage problemerne helt ind under huden, for så bliver det vanskeligt for dig at udføre dit arbejde. Det er vigtigt at undgå, at du bliver omsorgstræt og brænder ud i forsøget på at hjælpe andre.

I et supervisionsforløb sætter vi fokus på de ting, der har påvirket dig og på, hvordan du kan forholde dig til konkrete problemstillinger, når tvivlen banker på.

Supervision er dit frirum, hvor du kan lufte alt det, der lægger dig på sinde og blive mødt med forståelse og konstruktiv sparring.


Individuel eller gruppesupervision?

Du har altid mulighed for at booke en individuel session, når du har behov for det. Det gør du ved at sende en mail til janne@institutforsammenbragtefamilier.dk, hvorefter jeg vender tilbage til dig indenfor 48 timer i hverdagene.

Du har også mulighed for at deltage i et gruppesupervisions-forløb, når du har gennemført det 3-dages kursus i sammenbragte familier, Instituttet udbyder. Når du tilmelder dig kurset, får du automatisk 3 måneders online gruppesupervision-session med.

Der oprettes også løbende gruppesupervisionshold.

Supervision i sammenbragte familier

Individuel supervision

Arbejder du med og rådgiver sammenbragte familier, men føler dig på usikker grund og måske lidt famlende i forhold til, hvordan du bedst hjælper, så ikke nogen kommer i klemme?

At arbejde med sammenbragte familier kræver specialiseret viden om netop denne familieform, da den er så markant anderledes end familier, hvor begge samboende voksne er forældre til alle børnene. Der er meget stor forskel på at være ekstraforælder og på at være forælder både følelselsesmæssigt og beslutningsmæssigt.

Har du brug for konkret sparring og supervision, er du meget velkommen til at booke en individuel supervision med mig.

En individuel supervision varer 60 minutter og koster 1.200,- + moms. 

Gruppesupervision for kursusdeltagere

Gruppesupervisions-forløbet kører over 3 måneder, hvor vi mødes online på Zoom fra 9.00-11.00 en torsdag om måneden i de 3 måneder, forløbet varer. Herefter er der mulighed for at tilmelde sig et nyt 3 måneders forløb.

Deltagerantal:
Der er plads til 4 deltagere på et supervisionshold.

Prisen for 3 måneders gruppesupervision:
Din investering er 4.800,- + moms

Ønsker du supervision til en gruppe af medarbejdere eller kolleger?


Jeg tilrettelægger også gerne supervision til en hel afdeling eller arbejdsplads. Kontakt mig så vi sammen kan tilrettelægge et forløb, der passer til jeres behov. Der er mulighed for at afvikle supervisionen online og ellers kommer jeg gerne ud til jer.

Kørsel
Ved supervision uden for Storkøbenhavn tillægges 400,- ekskl. moms pr. påbegyndt time i kørsel.
Hertil kommer også kilometerpenge jvf. Statens takst.

Supervision hos Janne Leth Førgaard

Om din supervisor

Jeg hedder Janne og jeg er uddannet stepfamily coach fra Stepfamily Foundation (USA), familierådgiver, facilitator, parterapeut og Edu-Therapy™ Specialist (UK).

Jeg er stifter af Ekstramor.dk og Institutforsammenbragtefamilier.dk

Jeg er forfatter til 2 bøger, der er udgivet på Dansk Psykologisk Forlag Førstehjælp til ekstramødre (2012) & Førstehjælp til sammenbragte familier (2023).

Udover at supervisere og holde foredrag hjælper jeg sammenbragte familier med at håndtere de følelser og konflikter, der er en iboende del af det sammenbragte familieliv. Og uddanner fagfolk i at gøre det samme.

Privat er sammenbragte familier også en del af mit liv. Jeg er ekstramor til to (f. 1992 & 1998), som min mand har fra to tidligere forhold og mor til 2 (f. 2004 & 2005). Mine forældre blev skilt, da jeg var teenager, begge fik nye partnere, der havde børn.

Du er velkommen til at connecte på LinkedIn

Skal der mere til end supervision?


Føler du dig famlende og usikker, når det drejer sig om sammenbragte familier, så er det fuldt foreståeligt. Den sammenbragte familieform er meget anderledes end en "far-mor-børn-familie" og kræver en anden viden og nogle andre værktøjer, hvis vi skal hjælpe både børn og voksne i den sammenbragte familie.

Af samme årsag har jeg skabt et 3-dages kursus i sammenbragte familier til fagfolk, der ønsker at opdragere deres viden om og værktøjer til sammenbragte familier. Du er hjertelig velkommen til at være med. 

*Ønsker du ikke længere at modtage mails med inspiration,
kurser, foredrag, m.m., kan du afmelde dig igen.